文献
J-GLOBAL ID:201502214222812798
整理番号:15A0876675
氷晶計測,官能評価と人工ニューラルネットワークによって予測された凍結米飯の最適貯蔵温度
Optimum storage temperature of frozen cooked rice predicted by ice crystal measurement, sensory evaluation and artificial neural network
著者 (5件):
KONO Shinji
(Mayekawa Mfg. Co., Ltd., 2000, Tatsuzawa, Moriya City, Ibaraki 302-0118, JPN)
,
KAWAMURA Izumi
(Mayekawa Mfg. Co., Ltd., 2000, Tatsuzawa, Moriya City, Ibaraki 302-0118, JPN)
,
YAMAGAMI Shinichi
(Mayekawa Mfg. Co., Ltd., 2000, Tatsuzawa, Moriya City, Ibaraki 302-0118, JPN)
,
ARAKI Tetsuya
(Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The Univ. of Tokyo, 1-1-1, Yayoi, Bunkyo Ward, Tokyo 113-8657, JPN)
,
SAGARA Yasuyuki
(Food Kansei Communications, Corp., 4-24-7-103, Sendagi, Bunkyo Ward, Tokyo 113-0022, JPN)
資料名:
International Journal of Refrigeration
(International Journal of Refrigeration)
巻:
56
ページ:
165-172
発行年:
2015年08月
JST資料番号:
H0157B
ISSN:
0140-7007
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)