文献
J-GLOBAL ID:201502216108790485
整理番号:15A0842643
高圧加工したウシエビ(Penaeus monodon)のチルド貯蔵
Chilled Storage of High Pressure Processed Black Tiger Shrimp (Penaeus monodon)
著者 (4件):
KAUR Barjinder Pal
(National Inst. of Food Technol. Entrepreneurship and Management, Haryana, IND)
,
KAUSHIK Neelima
(Indian Inst. of Technol. Kharagpur, West Bengal, IND)
,
RAO P. Srinivasa
(Indian Inst. of Technol. Kharagpur, West Bengal, IND)
,
MISHRA H. N.
(Indian Inst. of Technol. Kharagpur, West Bengal, IND)
資料名:
Journal of Aquatic Food Product Technology
(Journal of Aquatic Food Product Technology)
巻:
24
号:
1/4
ページ:
283-299
発行年:
2015年06月
JST資料番号:
W0548A
ISSN:
1049-8850
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)