文献
J-GLOBAL ID:201502216159793659
整理番号:15A0830304
高温ガスクロマトグラフィーによる植物油及び食品中のトリアシルグリセロールの定量:過去10年間のレビュー
Triacylglycerols Determination by High-temperature Gas Chromatography in the Analysis of Vegetable Oils and Foods: A Review of the Past 10 Years
著者 (3件):
RUIZ-SAMBLAS C.
(Univ. Granada, Granada, ESP)
,
GONZALEZ-CASADO A.
(Univ. Granada, Granada, ESP)
,
CUADROS-RODRIGUEZ L.
(Univ. Granada, Granada, ESP)
資料名:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
(Critical Reviews in Food Science and Nutrition)
巻:
55
号:
8/11
ページ:
1618-1631
発行年:
2015年09月
JST資料番号:
C0510B
ISSN:
1040-8398
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)