文献
J-GLOBAL ID:201502216444954380
整理番号:15A0802410
高分解能質量分析により検出した,8つの食用豆類に含まれるオリゴ糖成分
Oligosaccharides composition in eight food legumes species as detected by high-resolution mass spectrometry
著者 (3件):
FAN Pei-Hong
(School of Pharmaceutical Sciences, Shandong Univ., Jinan, 250012, CHN)
,
ZANG Mei-Tong
(School of Pharmaceutical Sciences, Shandong Univ., Jinan, 250012, CHN)
,
XING Jie
(School of Pharmaceutical Sciences, Shandong Univ., Jinan, 250012, CHN)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
95
号:
11
ページ:
2228-2236
発行年:
2015年08月30日
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)