文献
J-GLOBAL ID:201502216776111174
整理番号:15A1169483
新規迅速分析法を用いたマカ(Lepidium meyenii)塊茎中のベンジルグルコシノレート含量に対する物理的,熱的加工の影響
Effect of physical and thermal processing upon benzylglucosinolate content in tubers of the Brassicaceae maca (Lepidium meyenii) using a novel rapid analytical technique
著者 (6件):
LI Jing
,
ZOU Ying
,
SUN Qingrui
,
YANG Cheng
,
YANG Jinwei
(Tokiwa Phytochemical Co. Ltd., 158, Kinoko, Sakura-Shi, Chiba, 285-0801, JPN)
,
ZHANG Lianfu
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
50
号:
11
ページ:
2443-2450
発行年:
2015年11月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)