文献
J-GLOBAL ID:201502216987288259
整理番号:15A0871755
異なるGlu-B3対立遺伝子を保有する「ユメチカラ」準同質遺伝子コムギ系統の生地特性と製パン品質関連特性
Dough properties and bread-making quality-related characteristics of Yumechikara near-isogenic wheat lines carrying different Glu-B3 alleles
著者 (6件):
ITO Miwako
(NARO Hokkaido Agricultural Res. Center, Memuro Res. Station)
,
MARUYAMA-FUNATSUKI Wakako
(NARO Western Region Agricultural Res. Center)
,
IKEDA Tatsuya M.
(NARO Western Region Agricultural Res. Center)
,
NISHIO Zenta
(Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries)
,
NAGASAWA Koichi
(NARO Hokkaido Agricultural Res. Center, Memuro Res. Station)
,
TABIKI Tadashi
(NARO Hokkaido Agricultural Res. Center, Memuro Res. Station)
資料名:
Breeding Science
(Breeding Science)
巻:
65
号:
3
ページ:
241-248 (J-STAGE)
発行年:
2015年
JST資料番号:
Y0311B
ISSN:
1344-7610
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)