文献
J-GLOBAL ID:201502217459899102
整理番号:15A0995604
特別な目的のコーヒー中の生物活性物質含量に対するロースティングと付加的加工の影響
The influence of roasting and additional processing on the content of bioactive components in special purpose coffees
著者 (4件):
PILIPCZUK Tadeusz
(Gdansk Univ. of Technol., Dep. of Food Chemistry, Technol. and Biotechnology, Fac. of Chemistry, G. Narutowicza ...)
,
KUSZNIEREWICZ Barbara
(Gdansk Univ. of Technol., Dep. of Food Chemistry, Technol. and Biotechnology, Fac. of Chemistry, G. Narutowicza ...)
,
ZIELINSKA Danuta
(Univ. of Warmia and Mazury, Dep. of Chemistry, Plac Lodzki 4, 10-727, Olsztyn, POL)
,
BARTOSZEK Agnieszka
(Gdansk Univ. of Technol., Dep. of Food Chemistry, Technol. and Biotechnology, Fac. of Chemistry, G. Narutowicza ...)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
52
号:
9
ページ:
5736-5744
発行年:
2015年09月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)