文献
J-GLOBAL ID:201502217508497449
整理番号:15A0896099
ウルシ(Rhus coriaria L.)果実油の脂肪酸組成,トコフェロールおよびステロールの含有量
Fatty acid composition, tocopherol, and sterol contents of sumac (Rhus coriaria L.) fruit oils
著者 (2件):
MATTHAUS Bertrand
(Max Rubner-Institut (MRI) Bundesforschungsinstitut fuer Ernaehrung und Lebensmittel Inst. fuer Sicherheit und ...)
,
OEZCAN Mehmet Musa
(Dep. of Food Engineering, Fac. of Agriculture, Univ. of Selcuk, Konya, TUR)
資料名:
European Journal of Lipid Science and Technology
(European Journal of Lipid Science and Technology)
巻:
117
号:
8
ページ:
1301-1302
発行年:
2015年08月
JST資料番号:
B0531A
ISSN:
1438-7697
CODEN:
EJLST
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)