文献
J-GLOBAL ID:201502217696045410
整理番号:15A1170437
Aspergillus terreusを用いるイタコン酸産生に及ぼすpHの影響
Influence of the pH on the itaconic acid production with Aspergillus terreus
著者 (3件):
HEVEKERL Antje
(Thuenen-Institute of Agricultural Technol., Bundesallee 50, 38116, Braunschweig, DEU)
,
KUENZ Anja
(Thuenen-Institute of Agricultural Technol., Bundesallee 50, 38116, Braunschweig, DEU)
,
VORLOP Klaus-Dieter
(Thuenen-Institute of Agricultural Technol., Bundesallee 50, 38116, Braunschweig, DEU)
資料名:
Applied Microbiology and Biotechnology
(Applied Microbiology and Biotechnology)
巻:
98
号:
24
ページ:
10005-10012
発行年:
2014年12月
JST資料番号:
H0764A
ISSN:
0175-7598
CODEN:
EJABDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)