文献
J-GLOBAL ID:201502220566003251
整理番号:15A0451071
8種類の青果物のビタミン保持力:冷蔵と冷凍貯蔵の比較
Vitamin Retention in Eight Fruits and Vegetables: A Comparison of Refrigerated and Frozen Storage
著者 (3件):
BOUZARI Ali
(Univ. California, California, USA)
,
HOLSTEGE Dirk
(Univ. California, California, USA)
,
BARRETT Diane M.
(Univ. California, California, USA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
63
号:
3
ページ:
957-962
発行年:
2015年01月28日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)