文献
J-GLOBAL ID:201502221164768305
整理番号:15A0883065
粘度およびそれと溶液パラメータとの関係から得られる糖類の水和パラメータ解析
Analysis of hydration parameter for sugars determined from viscosity and its relationship with solution parameters
著者 (2件):
SATO Yukinori
(Lab. of Food Sci. and Technol., Dep. of Biotechnology and Environmental Chemistry, Kitami Inst. of Technol. ...)
,
MIYAWAKI Osato
(Dep. of Food Sci., Ishikawa Prefectural Univ., Suematsu 1-308, Nonoichi, Ishikawa 921-8836, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
190
ページ:
594-598
発行年:
2016年01月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)