文献
J-GLOBAL ID:201502221415315933
整理番号:15A1050051
つる上の赤キーウィ品種「レインボーレッド」(Actinidia chinensis)の果実熟成過程
Fruit Ripening Process in Red Kiwifruit Cultivar ‘Rainbow Red’ (Actinidia chinensis) on Vines
著者 (3件):
MURAKAMI Satoru
(Shizuoka Res. Inst. Agriculture and Forestry, Shizuoka, JPN)
,
IKOMA Yoshinori
(NARO Inst. Fruit Tree Sci., Shizuoka, JPN)
,
YANO Masamichi
(NARO Inst. Fruit Tree Sci., Shizuoka, JPN)
資料名:
Environmental Control in Biology
(Environmental Control in Biology)
巻:
53
号:
3
ページ:
159-163
発行年:
2015年09月
JST資料番号:
Z0802B
ISSN:
1880-554X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)