文献
J-GLOBAL ID:201502221497967320
整理番号:15A0361960
中規模業務用厨房の換気・空調計画に関する研究 第2報-厨房規模・排気フード・給気口・調理機器の調査
Study of the Design Method of Commercial Kitchen Ventilation in Medium-sized Electrical Commercial Kitchens: Part 2:Survey of Kitchen Dimensions, Exhaust Hoods, Supply Openings, and Kitchen Appliances
著者 (6件):
永瀬修
(日建設計)
,
近藤靖史
(東京都市大)
,
藤田美和子
(中部電力)
,
吉野一
(東洋熱工業)
,
吉野一
(東京都市大)
,
荻田俊輔
(東洋熱工業)
資料名:
空気調和・衛生工学会論文集
(Transactions of the Society of Heating, Air-Conditioning and Sanitary Engineers of Japan)
号:
216
ページ:
11-17
発行年:
2015年03月05日
JST資料番号:
G0149B
ISSN:
0385-275X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)