文献
J-GLOBAL ID:201502231586187709
整理番号:15A0293412
市販食品製品中ナノスケールの食材同定とそれが誘導するヒト間葉系幹細胞に対するミトコンドリア媒介細胞毒性
Identification of Nanoscale Ingredients in Commercial Food Products and their Induction of Mitochondrially Mediated Cytotoxic Effects on Human Mesenchymal Stem Cells
著者 (4件):
ATHINARAYANAN Jegan
(Nanobiotechnology and Molecular Biology Res. Lab, Dept. of Food Sci. and Nutrition, Coll. of Food Sci. and ...)
,
ALSHATWI Ali A.
,
PERIASAMY Vaiyapuri S.
,
AL-WARTHAN Abdulrahman A.
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
80
号:
2
ページ:
N459-N464
発行年:
2015年02月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)