文献
J-GLOBAL ID:201502233104619707
整理番号:15A0688074
調理水に含まれる大豆と小豆および栗の実内殻ポリフェノールのチーズ製造への応用に関する研究
Research on the Application of Soybean, Adzuki Bean and Chestnut Inner Shell Polyphenols Contained in Cooking Water to Cheese Manufacturing
著者 (3件):
MIURA Takayuki
(Nippon Veterinary and Life Sci. Univ., Tokyo, JPN)
,
TOKUMARU Kaori
(Nippon Veterinary and Life Sci. Univ., Tokyo, JPN)
,
AKUZAWA Ryozo
(Nippon Veterinary and Life Sci. Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
21
号:
3
ページ:
353-357
発行年:
2015年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)