文献
J-GLOBAL ID:201502236278819801
整理番号:15A0457615
オオクチバスMicropterus salmoides由来のペプシノーゲン及びペプシン:バスの酵素の高蛋白質分解活性に対する特別な基準による精製と特性化
Pepsinogens and pepsins from largemouth bass, Micropterus salmoides: Purification and characterization with special reference to high proteolytic activities of bass enzymes
著者 (4件):
MIURA Yoko
(Div. of Biomolecular Sci., Graduate School of Natural Sciences, Nagoya City Univ., Nagoya 467-8501, JPN)
,
MIURA Yoko
(Dep. of Health and Nutrition, Nagoya Bunri Univ., Inazawa 492-8213, JPN)
,
KAGEYAMA Takashi
(Dep. of Health and Nutrition, Nagoya Bunri Univ., Inazawa 492-8213, JPN)
,
MORIYAMA Akihiko
(Div. of Biomolecular Sci., Graduate School of Natural Sciences, Nagoya City Univ., Nagoya 467-8501, JPN)
資料名:
Comparative Biochemistry and Physiology. B. Biochemistry and Molecular Biology
(Comparative Biochemistry and Physiology. B. Biochemistry and Molecular Biology)
巻:
183
ページ:
42-48
発行年:
2015年05月
JST資料番号:
A0956B
ISSN:
1096-4959
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)