文献
J-GLOBAL ID:201502248027447989
整理番号:15A0504496
ルイボス(Aspalathus linearis)由来の生抽出物,その成分のアスパラチンはマウスの血中グルコース濃度の上昇を抑制して,in vivoでのα-アミラーゼおよびα-グルコシダーゼ活性を阻害する
Green Rooibos Extract from Aspalathus linearis, and its Component, Aspalathin, Suppress Elevation of Blood Glucose Levels in Mice and Inhibit α-amylase and α-glucosidase Activities in vitro
著者 (9件):
MIKAMI Nana
(Yamaguchi Prefectural Univ., Yamaguchi, JPN)
,
MIKAMI Nana
(Sapporo Medical Univ. School of Medicine, Hokkaido, JPN)
,
TSUJIMURA Junko
(Yamaguchi Prefectural Univ., Yamaguchi, JPN)
,
SATO Ayumi
(Yamaguchi Prefectural Univ., Yamaguchi, JPN)
,
NARASADA Akiko
(Yamaguchi Prefectural Univ., Yamaguchi, JPN)
,
SHIGETA Mayumi
(Yamaguchi Prefectural Univ., Yamaguchi, JPN)
,
KATO Motoshi
(Yamaguchi Prefectural Univ., Yamaguchi, JPN)
,
HATA Shuichi
(Tama Biochemical Co., Tokyo, JPN)
,
HITOMI Eri
(Yamaguchi Prefectural Univ., Yamaguchi, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
21
号:
2
ページ:
231-240
発行年:
2015年03月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)