文献
J-GLOBAL ID:201502254506270864
整理番号:15A0582775
冷凍貯蔵中の下ごしらえしたホウセキキントキ(Priacanthus hamrur)(bull’s eye)中の生化学的変化および魚肉ソーセージの物理的および官能的品質に対するその影響
Biochemical Changes in Dressed Priacanthus hamrur (Bull’s Eye) During Frozen Storage and Its Effect on Physical and Sensory Quality of Fish Sausage
著者 (4件):
UMESHA BHATTA B.
(Animal and Fisheries Sci. Univ., Karnataka, IND)
,
PRABHU R.M.
(Animal and Fisheries Sci. Univ., Karnataka, IND)
,
MANJUNATHA REDDY A.
(Animal and Fisheries Sci. Univ., Karnataka, IND)
,
ELAVARASAN K.
(Animal and Fisheries Sci. Univ., Karnataka, IND)
資料名:
International Journal of Food Properties
(International Journal of Food Properties)
巻:
18
号:
1-4
ページ:
897-908
発行年:
2015年03月
JST資料番号:
W1141A
ISSN:
1094-2912
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)