文献
J-GLOBAL ID:201502254794915629
整理番号:15A0689796
応答曲面法を用いた生エビ加工副産物由来の高品質キチンの単離条件の最適化及びそれの特性化
Optimization of conditions for isolation of high quality chitin from shrimp processing raw byproducts using response surface methodology and its characterization
著者 (4件):
NIDHEESH T
(Acad. of Scientific and Innovative Res., 570 020, Mysore, IND)
,
NIDHEESH T
(Dep. of Meat and Marine Sciences, CSIR-Central Food Technological Res. Inst., 570 020, Mysore, IND)
,
SURESH P V
(Acad. of Scientific and Innovative Res., 570 020, Mysore, IND)
,
SURESH P V
(Dep. of Meat and Marine Sciences, CSIR-Central Food Technological Res. Inst., 570 020, Mysore, IND)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
52
号:
6
ページ:
3812-3823
発行年:
2015年06月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)