文献
J-GLOBAL ID:201502255261896645
整理番号:15A0287251
校正の不確実性に対する多重誤差原因の影響
Effect of multiple error sources on the calibration uncertainty
著者 (4件):
BADOCCO Denis
(Dep. of Chemical Sciences, Univ. of Padua, Via Marzolo 1, 35131 Padua, ITA)
,
LAVAGNINI Irma
(Dep. of Chemical Sciences, Univ. of Padua, Via Marzolo 1, 35131 Padua, ITA)
,
MONDIN Andrea
(Dep. of Chemical Sciences, Univ. of Padua, Via Marzolo 1, 35131 Padua, ITA)
,
PASTORE Paolo
(Dep. of Chemical Sciences, Univ. of Padua, Via Marzolo 1, 35131 Padua, ITA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
177
ページ:
147-151
発行年:
2015年06月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)