文献
J-GLOBAL ID:201502256681951320
整理番号:15A0467553
インゲンマメのフェノール類組成及び生物活性に及ぼす発芽及び誘出の影響
Effect of germination and elicitation on phenolic composition and bioactivity of kidney beans
著者 (5件):
DUENAS Montserrat
(Grupo de Investigacion de Polifenoles, Unidad de Nutricion y Bromatologia, Facultad de Farmacia, Universidad de ...)
,
MARTINEZ-VILLALUENGA Cristina
(Inst. of Food Sci., Technol. and Nutrition (ICTAN-CSIC), Juan de la Cierva 3, 28006 Madrid, ESP)
,
LIMON Rocio I.
(Inst. of Food Sci., Technol. and Nutrition (ICTAN-CSIC), Juan de la Cierva 3, 28006 Madrid, ESP)
,
PENAS Elena
(Inst. of Food Sci., Technol. and Nutrition (ICTAN-CSIC), Juan de la Cierva 3, 28006 Madrid, ESP)
,
FRIAS Juana
(Inst. of Food Sci., Technol. and Nutrition (ICTAN-CSIC), Juan de la Cierva 3, 28006 Madrid, ESP)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
70
ページ:
55-63
発行年:
2015年04月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)