文献
J-GLOBAL ID:201502256820538599
整理番号:15A0094271
ササゲのhard-to-cook(HTC)欠陥発現における無機質の役割の新規in situ評価およびそのin vitro無機質バイオアクセシビリティに対する影響
Novel in situ evaluation of the role minerals play in the development of the hard-to-cook (HTC) defect of cowpeas and its effect on the in vitro mineral bioaccessibility
著者 (4件):
KRUGER Johanita
(Dep. of Food Sci. and Inst. for Food, Nutrition and Well-being, Univ. of Pretoria, Private Bag X20, Hatfield 0028 ...)
,
MINNIS-NDIMBA Roya
(Materials Res. Dep., iThemba LABS, National Res. Foundation (NRF), PO Box 722, Somerset West 7129, South Africa)
,
MTSHALI Christopher
(Materials Res. Dep., iThemba LABS, National Res. Foundation (NRF), PO Box 722, Somerset West 7129, South Africa)
,
MINNAAR Amanda
(Dep. of Food Sci. and Inst. for Food, Nutrition and Well-being, Univ. of Pretoria, Private Bag X20, Hatfield 0028 ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
174
ページ:
365-371
発行年:
2015年05月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)