文献
J-GLOBAL ID:201502257184816105
整理番号:15A0440142
ヤムイモ-トウモロコシ-米に基づくスナック食品の押出特性に及ぼす供給流組成,含水量及び押出温度の影響
Effect of feed composition, moisture content and extrusion temperature on extrudate characteristics of yam-corn-rice based snack food
著者 (3件):
SETH Dibyakanta
(Tezpur Univ., Dep. of Food Engineering and Technol., Napam, 784028, Tezpur, Assam, IND)
,
BADWAIK Laxmikant S.
(Tezpur Univ., Dep. of Food Engineering and Technol., Napam, 784028, Tezpur, Assam, IND)
,
GANAPATHY Vijayalakshmi
(Karunya Univ., Dep. of Food Processing and Engineering, 641114, Coimbatore, Tamil Nadu, IND)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
52
号:
3
ページ:
1830-1838
発行年:
2015年03月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)