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文献
J-GLOBAL ID:201502257184816105   整理番号:15A0440142

ヤムイモ-トウモロコシ-米に基づくスナック食品の押出特性に及ぼす供給流組成,含水量及び押出温度の影響

Effect of feed composition, moisture content and extrusion temperature on extrudate characteristics of yam-corn-rice based snack food
著者 (3件):
SETH Dibyakanta
(Tezpur Univ., Dep. of Food Engineering and Technol., Napam, 784028, Tezpur, Assam, IND)
BADWAIK Laxmikant S.
(Tezpur Univ., Dep. of Food Engineering and Technol., Napam, 784028, Tezpur, Assam, IND)
GANAPATHY Vijayalakshmi
(Karunya Univ., Dep. of Food Processing and Engineering, 641114, Coimbatore, Tamil Nadu, IND)

資料名:
Journal of Food Science & Technology  (Journal of Food Science & Technology)

巻: 52  号:ページ: 1830-1838  発行年: 2015年03月 
JST資料番号: E0090C  ISSN: 0022-1155  CODEN: JFSTAB  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: ドイツ (DEU)  言語: 英語 (EN)
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