文献
J-GLOBAL ID:201502257214894289
整理番号:15A0719848
機能性食品添加による食後血糖上昇抑制食品の開発と臨床試験
Development and clinical trials of food that suppress increment of the postprandial blood glucose by addition of functional foodstuff
著者 (5件):
ISHIGAMI Aya
(Suzuka Univ. Medical Sci., JPN)
,
NAKAHIGASHI Maki
(Suzuka Univ. Medical Sci., JPN)
,
NAGO Nodoka
(Suzuka Univ. Medical Sci., JPN)
,
TANAHASHI Nobuyuki
(Suzuka Univ. Medical Sci., JPN)
,
NAGAMURA Yoichi
(Suzuka Univ. Medical Sci., JPN)
資料名:
日本栄養・食糧学会大会講演要旨集
号:
12th Asian Congress of Nutrition
ページ:
287
発行年:
2015年
JST資料番号:
X0098A
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)