文献
J-GLOBAL ID:201502258645338843
整理番号:15A0615220
各種水準のホホバミール及び分離蛋白質を加えたスポンジケーキの栄養ならびに官能評価
NUTRITIONAL AND SENSORY EVALUATION OF SPONGE CAKE INCORPORATED WITH VARIOUS LEVELS OF JOJOBA MEAL AND PROTEIN ISOLATE
著者 (3件):
SOBHY Hassan M.
(Cairo Univ., Giza, EGY)
,
GAAFAR Ahmad M.
(Cairo Univ., Giza, EGY)
,
EL-ANANY Akram M.
(Agricultural Res. Center, Giza, EGY)
資料名:
Advances in Food Sciences
(Advances in Food Sciences)
巻:
37
号:
1
ページ:
23-30
発行年:
2015年
JST資料番号:
E0841A
ISSN:
1431-7737
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)