文献
J-GLOBAL ID:201502261069510555
整理番号:15A0276751
食事パターンと全原因,CVD及び脳卒中死亡率との関連性:前向きコホート研究のメタ分析
Associations of dietary patterns with the risk of all-cause, CVD and stroke mortality: a meta-analysis of prospective cohort studies
著者 (8件):
LI Fei
(Southern Medical Univ., Guangdong, CHN)
,
HOU Li-na
(Southern Medical Univ., Guangdong, CHN)
,
CHEN Wei
(Southern Medical Univ., Guangdong, CHN)
,
CHEN Peng-liang
(Southern Medical Univ., Guangdong, CHN)
,
LEI Chen-yong
(Southern Medical Univ., Guangdong, CHN)
,
WEI Qiang
(Southern Medical Univ., Guangdong, CHN)
,
TAN Wan-long
(Southern Medical Univ., Guangdong, CHN)
,
ZHENG Shao-bin
(Southern Medical Univ., Guangdong, CHN)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
113
号:
1
ページ:
16-24
発行年:
2015年01月14日
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)