文献
J-GLOBAL ID:201502262839831874
整理番号:15A0331236
オオムギ麹生産時のAspergillus kawachiiの温度応答のトランスクリプトーム解析
Transcriptomic Analysis of Temperature Responses of Aspergillus kawachii during Barley Koji Production
著者 (11件):
FUTAGAMI Taiki
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
MORI Kazuki
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
WADA Shotaro
(Sanwa Shurui Co., Ltd., Oita, JPN)
,
IDA Hiroko
(Sanwa Shurui Co., Ltd., Oita, JPN)
,
KAJIWARA Yasuhiro
(Sanwa Shurui Co., Ltd., Oita, JPN)
,
TAKASHITA Hideharu
(Sanwa Shurui Co., Ltd., Oita, JPN)
,
TASHIRO Kosuke
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
YAMADA Osamu
(National Res. Inst. of Brewing, Higashi-Hiroshima, JPN)
,
OMORI Toshiro
(Sanwa Shurui Co., Ltd., Oita, JPN)
,
KUHARA Satoru
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
GOTO Masatoshi
(Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
資料名:
Applied and Environmental Microbiology
(Applied and Environmental Microbiology)
巻:
81
号:
4
ページ:
1353-1363
発行年:
2015年02月
JST資料番号:
A0427A
ISSN:
0099-2240
CODEN:
AEMIDF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)