文献
J-GLOBAL ID:201502264174051301
整理番号:15A0535786
HPLCと比較したUHPLCによる緑茶,ウーロン茶および紅茶におけるフラボノールグリコシドの定量
Determination of flavonol glycosides in green tea, oolong tea and black tea by UHPLC compared to HPLC
著者 (7件):
JIANG Heyuan
(Key Lab. of Tea Biology and Resource Utilization of Ministry of Agriculture, Tea Res. Inst., Chinese Acad. of ...)
,
JIANG Heyuan
(Inst. of Food Chemistry, Technische Universitaet Braunschweig, Schleinitzstrasse 20, D-38106 Braunschweig, DEU)
,
JIANG Heyuan
(Key Lab. of Tea Processing Engineering of Zhejiang Province, 9 South Meiling Road, Hangzhou 310008, CHN)
,
ENGELHARDT Ulrich H.
(Inst. of Food Chemistry, Technische Universitaet Braunschweig, Schleinitzstrasse 20, D-38106 Braunschweig, DEU)
,
THRAENE Claudia
(Inst. of Food Chemistry, Technische Universitaet Braunschweig, Schleinitzstrasse 20, D-38106 Braunschweig, DEU)
,
MAIWALD Beate
(Inst. of Food Chemistry, Technische Universitaet Braunschweig, Schleinitzstrasse 20, D-38106 Braunschweig, DEU)
,
STARK Janina
(Inst. of Food Chemistry, Technische Universitaet Braunschweig, Schleinitzstrasse 20, D-38106 Braunschweig, DEU)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
183
ページ:
30-35
発行年:
2015年09月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)