文献
J-GLOBAL ID:201502264200769453
整理番号:15A0535632
オリーブ加工固形廃棄物からの新規乳化剤
Novel emulsifiers from olive processing solid waste
著者 (6件):
FILOTHEOU Andreas
(Dep. of Food Technol., ATEI of Thessaloniki, 57400 Thessaloniki, GRC)
,
RITZOULIS Christos
(Dep. of Food Technol., ATEI of Thessaloniki, 57400 Thessaloniki, GRC)
,
AVGIDOU Mary
(Dep. of Food Technol., ATEI of Thessaloniki, 57400 Thessaloniki, GRC)
,
KALOGIANNI Eleni P.
(Dep. of Food Technol., ATEI of Thessaloniki, 57400 Thessaloniki, GRC)
,
PAVLOU Alexandros
(Dep. of Chemical Engineering, Aristotle Univ. of Thessaloniki, 54006 Thessaloniki, GRC)
,
PANAYIOTOU Costas
(Dep. of Chemical Engineering, Aristotle Univ. of Thessaloniki, 54006 Thessaloniki, GRC)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
48
ページ:
274-281
発行年:
2015年06月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)