文献
J-GLOBAL ID:201502264609290389
整理番号:15A0417860
冷凍貯蔵の皮剥エビ(Litopenaeus vannamei)に対するトレハロース,アルギン酸塩,そのオリゴ糖の凍害保護効果の比較
Comparison of the Cryoprotective Effects of Trehalose, Alginate, and Its Oligosaccharides on Peeled Shrimp (Litopenaeus Vannamei) During Frozen Storage
著者 (4件):
MA Lu-kai
(Zhejiang Provincial Key Lab. of Health Risk Factors for Seafood, Coll. of Food and Pharmacy, Zhejiang Ocean Univ ...)
,
ZHANG Bin
,
DENG Shang-gui
,
XIE Chao
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
80
号:
3
ページ:
C540-C546
発行年:
2015年03月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)