文献
J-GLOBAL ID:201502265139693950
整理番号:15A0293413
官能特性における多様性とマンダリンフレーバー嗜好性に影響する要因決定
Diversity in Sensory Quality and Determining Factors Influencing Mandarin Flavor Liking
著者 (6件):
GOLDENBERG Livnat
(Dept. of Postharvest Sci. of Fresh Produce, ARO, the Volcani Center, P.O. Box 6, Bet Dagan, 50250, Israel; Fac. of ...)
,
YANIV Yossi
,
KAPLUNOV Tatiana
,
DORON-FAIGENBOIM Adi
,
CARMI Nir
,
PORAT Ron
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
80
号:
2
ページ:
S418-S425
発行年:
2015年02月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)