文献
J-GLOBAL ID:201502266088341782
整理番号:15A0720687
特定原材料検査における乾燥海苔製品中のえび・かにDNA検出法の検討
A method for the detection of shrimp/prawn and crab DNAs to identify allergens in dried seaweed products
著者 (10件):
HASHIMOTO Hiroyuki
(Chiba Prefectural Inst. Public Health)
,
HONGO Takeshi
(Chiba Prefectural Inst. Public Health)
,
HAYASHI Chieko
(Chiba Prefectural Inst. Public Health)
,
NAKAMURA Kazuhiro
(Chiba Prefectural Inst. Public Health)
,
NAKANISHI Kiyoko
(Chiba Prefectural Inst. Public Health)
,
IKEDA Megumi
(Chiba Prefectural Inst. Public Health)
,
ADACHI Reiko
(National Inst. Health Sci.)
,
AKIYAMA Hiroshi
(National Inst. Health Sci.)
,
TESHIMA Reiko
(National Inst. Health Sci.)
,
YANO Takeo
(Mie Univ.)
資料名:
日本食品化学学会誌
(Japanese Journal of Food Chemistry)
巻:
22
号:
1
ページ:
1-10
発行年:
2015年04月24日
JST資料番号:
L4470A
ISSN:
1341-2094
CODEN:
NSKGF4
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)