文献
J-GLOBAL ID:201502266611540450
整理番号:15A0269370
インドの自然ダイズ発酵食品,tungrymbaiおよびbekangから分離したBacillus属菌
Bacillus species isolated from tungrymbai and bekang, naturally fermented soybean foods of India
著者 (2件):
CHETTRI Rajen
(Dep. of Microbiology, School of Life Sciences, Sikkim Univ., 6th Mile, Tadong 737102, Sikkim, IND)
,
TAMANG Jyoti Prakash
(Dep. of Microbiology, School of Life Sciences, Sikkim Univ., 6th Mile, Tadong 737102, Sikkim, IND)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
197
ページ:
72-76
発行年:
2015年03月16日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)