文献
J-GLOBAL ID:201502266906835460
整理番号:15A0467284
麻繊維の酵素的改善のための,アルカリによるマクロ構造の膨潤化を利用したアクセシビリティの向上
Improving the accessibility of hemp fibres using caustic to swell the macrostructure for enzymatic enhancement
著者 (3件):
GEORGE Michael
(Biorefining Conversions and Fermentations Lab., Dep. of Agricultural, Food and Nutritional Sci., Univ. of Alberta ...)
,
MUSSONE Paolo G.
(Biorefining Conversions and Fermentations Lab., Dep. of Agricultural, Food and Nutritional Sci., Univ. of Alberta ...)
,
BRESSLER David C.
(Biorefining Conversions and Fermentations Lab., Dep. of Agricultural, Food and Nutritional Sci., Univ. of Alberta ...)
資料名:
Industrial Crops and Products
(Industrial Crops and Products)
巻:
67
ページ:
74-80
発行年:
2015年05月
JST資料番号:
W0732A
ISSN:
0926-6690
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)