文献
J-GLOBAL ID:201502271624231573
整理番号:15A0055312
食用きのこ(Pleurotus salmoneostramineusおよびPleurotus sajor-caju)由来揮発性油の化学組成および芳香評価
Chemical Composition and Aroma Evaluation of Volatile oils from Edible Mushrooms (Pleurotus salmoneostramineus and Pleurotus sajor-caju)
著者 (4件):
USAMI Atsushi
(Dep. of Applied Chemistry, Fac. of Sci. and Engineering, Kinki Univ.)
,
NAKAYA Satoshi
(Dep. of Applied Chemistry, Fac. of Sci. and Engineering, Kinki Univ.)
,
NAKAHASHI Hiroshi
(Dep. of Applied Chemistry, Fac. of Sci. and Engineering, Kinki Univ.)
,
MIYAZAWA Mitsuo
(Dep. of Applied Chemistry, Fac. of Sci. and Engineering, Kinki Univ.)
資料名:
Journal of Oleo Science
(Journal of Oleo Science)
巻:
63
号:
12
ページ:
1323-1332 (J-STAGE)
発行年:
2014年
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
1345-8957
CODEN:
JOSOAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)