文献
J-GLOBAL ID:201502271925140913
整理番号:15A0455901
先の物理化学的ストレス接触は,ココヤシ液体内乳飲料における紫外線Cに対する大腸菌O157:H7,Salmonella entericaおよびListeria monocytogenesの後の抵抗に影響を及ぼす
Previous physicochemical stress exposures influence subsequent resistance of Escherichia coli O157:H7, Salmonella enterica, and Listeria monocytogenes to ultraviolet-C in coconut liquid endosperm beverage
著者 (1件):
GABRIEL Alonzo A.
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, Coll. of Home Economics, Alonso Hall, A. Ma. Regidor Street, Univ. of the ...)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
201
ページ:
7-16
発行年:
2015年05月18日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)