文献
J-GLOBAL ID:201502275452349190
整理番号:15A0248955
チェリー・ワイン中の揮発性化合物の定量のためのヘッドスペース固相ミクロ抽出とガスクロマトグラフィー-質量分析の組み合わせの最適化と適用
Optimization and application of headspace-solid-phase micro-extraction coupled with gas chromatography-mass spectrometry for the determination of volatile compounds in cherry wines
著者 (7件):
XIAO Zuobing
(School of Perfume and Aroma Technol., Shanghai Inst. of Technol., Shanghai 201418, CHN)
,
XIAO Zuobing
(Shanghai Res. Inst. of Fragrance and Flavor Ind., Shanghai 200232, CHN)
,
ZHOU Xuan
(School of Perfume and Aroma Technol., Shanghai Inst. of Technol., Shanghai 201418, CHN)
,
NIU Yunwei
(School of Perfume and Aroma Technol., Shanghai Inst. of Technol., Shanghai 201418, CHN)
,
YU Dan
(School of Perfume and Aroma Technol., Shanghai Inst. of Technol., Shanghai 201418, CHN)
,
ZHU Jiancai
(School of Perfume and Aroma Technol., Shanghai Inst. of Technol., Shanghai 201418, CHN)
,
ZHU Guangyong
(School of Perfume and Aroma Technol., Shanghai Inst. of Technol., Shanghai 201418, CHN)
資料名:
Journal of Chromatography B
(Journal of Chromatography B)
巻:
978-979
ページ:
122-130
発行年:
2015年01月26日
JST資料番号:
W0571A
ISSN:
1570-0232
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)