文献
J-GLOBAL ID:201502279381218787
整理番号:15A0440073
合成添加物に代わる食用油における天然抗酸化物質の適用及び安定性
Application and stability of natural antioxidants in edible oils in order to substitute synthetic additives
著者 (2件):
TAGHVAEI Mostafa
(Univ. of Agricultural Sciences and Natural Resources, Dep. of Food Materials and Process Design Engineering, Gorgan, IRN)
,
JAFARI Seid Mahdi
(Univ. of Agricultural Sciences and Natural Resources, Dep. of Food Materials and Process Design Engineering, Gorgan, IRN)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
52
号:
3
ページ:
1272-1282
発行年:
2015年03月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)