文献
J-GLOBAL ID:201502279383249302
整理番号:15A0343844
トリュフ及び松露のビタミンB12含量とビタミンB12化合物の特性
Determination and characterization of corrinoid compounds in truffle (Tuber spp.) and shoro (Rhizopogon rubescens) fruiting bodies
著者 (6件):
TENG Fei
(Tottori Univ., Tottori, JPN)
,
BITO Tomohiro
(Tottori Univ., Tottori, JPN)
,
TAKENAKA Shigeo
(Osaka Prefecture Univ., Osaka, JPN)
,
YABUTA Yukinori
(Tottori Univ., Tottori, JPN)
,
SHIMOMURA Norihiro
(Tottori Univ., Tottori, JPN)
,
WATANABE Fumio
(Tottori Univ., Tottori, JPN)
資料名:
日本きのこ学会誌
(Mushroom Science and Biotechnology)
巻:
22
号:
4
ページ:
159-164
発行年:
2015年01月31日
JST資料番号:
L6615A
ISSN:
1348-7388
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)