文献
J-GLOBAL ID:201502284280538652
整理番号:15A0535802
三相分配によるAbrus precatoriusの茎からのβ-アミラーゼ抽出および精製
Extraction and purification of beta-amylase from stems of Abrus precatorius by three phase partitioning
著者 (5件):
SAGU Sorel Tchewonpi
(Dep. of Process Engineering, National School of Agro-Industrial Sciences (ENSAI), Univ. of Ngaoundere, P.O. Box 455 ...)
,
NSO Emmanuel Jong
(Dep. of Process Engineering, National School of Agro-Industrial Sciences (ENSAI), Univ. of Ngaoundere, P.O. Box 455 ...)
,
HOMANN Thomas
(Instrumental Analysis in Nutritional Sci., Inst. of Nutritional Sci., Univ. of Potsdam, Arthur-Scheunert-Allee ...)
,
KAPSEU Cesar
(Dep. of Process Engineering, National School of Agro-Industrial Sciences (ENSAI), Univ. of Ngaoundere, P.O. Box 455 ...)
,
RAWEL Harshadrai M.
(Instrumental Analysis in Nutritional Sci., Inst. of Nutritional Sci., Univ. of Potsdam, Arthur-Scheunert-Allee ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
183
ページ:
144-153
発行年:
2015年09月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)