文献
J-GLOBAL ID:201502285495527607
整理番号:15A0648272
神経幹細胞の刺激要因としてのマッシュルームGanoderma lingzhiからの代謝産物
(+)-Epogymnolactam, a novel autophagy inducer from mycelial culture of Gymnopus sp.
著者 (5件):
MITSUHASHI Shinya
(Div. of Applied Bioscience, Res. Fac. of Agriculture, Hokkaido Univ., Kita-9, Nishi-9, Kita-ku, Sapporo 060-8589, JPN)
,
SHINDO Chihaya
(Div. of Applied Bioscience, Res. Fac. of Agriculture, Hokkaido Univ., Kita-9, Nishi-9, Kita-ku, Sapporo 060-8589, JPN)
,
SHIGETOMI Kengo
(Div. of Applied Bioscience, Res. Fac. of Agriculture, Hokkaido Univ., Kita-9, Nishi-9, Kita-ku, Sapporo 060-8589, JPN)
,
MIYAMOTO Toshizumi
(Div. of Environmental Resources, Res. Fac. of Agriculture, Hokkaido Univ., Kita-9, Nishi-9, Kita-ku, Sapporo ...)
,
UBUKATA Makoto
(Div. of Applied Bioscience, Res. Fac. of Agriculture, Hokkaido Univ., Kita-9, Nishi-9, Kita-ku, Sapporo 060-8589, JPN)
資料名:
Phytochemistry
(Phytochemistry)
巻:
114
ページ:
155-159
発行年:
2015年06月
JST資料番号:
D0116B
ISSN:
0031-9422
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)