文献
J-GLOBAL ID:201502286705091404
整理番号:15A0072791
Flos Chrysanthemiインディチにおける3の活性成分の含有量に及ぼす様々なプロセッシング法の影響【Powered by NICT】
Effects of Different Processing Methods on the Contents of Three Active Ingredients in Flos Chrysanthemi indici
著者 (3件):
Xu Min
(Henan Coll. of Traditional Chinese Medicine, Zhengzhou)
,
Wu Mingxia
(Henan Coll. of Traditional Chinese Medicine, Zhengzhou)
,
Cui Yongxia
(Henan Coll. of Traditional Chinese Medicine, Zhengzhou)
資料名:
Zhongguo Yiyao Gongye Zazhi
(Zhongguo Yiyao Gongye Zazhi)
巻:
45
号:
5
ページ:
428-430
発行年:
2014年
JST資料番号:
C2238A
ISSN:
1001-8255
CODEN:
ZYGZEA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
中国語 (ZH)