文献
J-GLOBAL ID:201502287163223933
整理番号:15A0590540
ゼインおよびグリアジンに結合したレスベラトロールの蛍光消光研究:非水溶性蛋白質を用いたより合理的なアプローチに向けて
Fluorescence quenching study of resveratrol binding to zein and gliadin: Towards a more rational approach to resveratrol encapsulation using water-insoluble proteins
著者 (6件):
JOYE Iris J.
(Dep. of Food Sci., Univ. of Massachusetts, Amherst, MA 01003, USA)
,
JOYE Iris J.
(Dep. of Microbial and Molecular Systems, KU Leuven, 3001 Leuven, BEL)
,
DAVIDOV-PARDO Gabriel
(Dep. of Food Sci., Univ. of Massachusetts, Amherst, MA 01003, USA)
,
LUDESCHER Richard D.
(Dep. of Food Sci., Rutgers, The State Univ. of New Jersey, New Brunswick, NJ 08901, USA)
,
MCCLEMENTS David J.
(Dep. of Food Sci., Univ. of Massachusetts, Amherst, MA 01003, USA)
,
MCCLEMENTS David J.
(Dep. of Biochemistry, Fac. of Sci., King Abdulaziz Univ., P. O. Box 80203, Jeddah 21589, Saudi Arabia)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
185
ページ:
261-267
発行年:
2015年10月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)