文献
J-GLOBAL ID:201502287234647616
整理番号:15A0636335
果実/果実製品の革命的な保蔵及び包装への新しい動向:微生物的及びナノテクノロジーの展望
Novel Trends to Revolutionize Preservation and Packaging of Fruits/Fruit Products: Microbiological and Nanotechnological Perspectives
著者 (2件):
KALIA Anu
(Punjab Agricultural Univ., Punjab, IND)
,
PARSHAD Vir R.
(Punjab Agricultural Univ., Punjab, IND)
資料名:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
(Critical Reviews in Food Science and Nutrition)
巻:
55
号:
1/4
ページ:
159-182
発行年:
2015年03月
JST資料番号:
C0510B
ISSN:
1040-8398
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)