文献
J-GLOBAL ID:201502288055470165
整理番号:15A0229422
農場から発酵まで:Lactococcus lactisの起源とその乳製品環境への適応
From field to fermentation: The origins of Lactococcus lactis and its domestication to the dairy environment
著者 (4件):
CAVANAGH Daniel
(Teagasc Food Res. Centre, Moorepark, Fermoy, Co. Cork, Ireland)
,
CAVANAGH Daniel
(Dep. of Microbiology, Univ. Coll. Cork, Co. Cork, Ireland)
,
FITZGERALD Gerald F.
(Dep. of Microbiology, Univ. Coll. Cork, Co. Cork, Ireland)
,
MCAULIFFE Olivia
(Teagasc Food Res. Centre, Moorepark, Fermoy, Co. Cork, Ireland)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
47
ページ:
45-61
発行年:
2015年05月
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)