文献
J-GLOBAL ID:201502288123134527
整理番号:15A0564037
イヌリン,ラクツロースおよびBifidobacterium lactisを含有した低カロリー機能性アイスクリームの調製および評価
Preparation and evaluation of low-calorie functional ice cream containing inulin, lactulose and Bifidobacterium lactis
著者 (3件):
HASHEMI Majid
(Dep. of Food Hygiene and Public Health, School of Veterinary Medicine, Shiraz Univ., Shiraz, 71345-1731, Iran; Dep. ...)
,
GHEISARI Hamid Reza
,
SHEKARFOROUSH Shahram
資料名:
International Journal of Dairy Technology
(International Journal of Dairy Technology)
巻:
68
号:
2
ページ:
183-189
発行年:
2015年05月
JST資料番号:
E0057A
ISSN:
1364-727X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)