文献
J-GLOBAL ID:201502292162375890
整理番号:15A0451512
酸化食用油はBALB/cマウスにおいて即時および/または遅延型アレルギー反応を増強する
Oxidized dietary oils enhance immediate- and/or delayed-type allergic reactions in BALB/c mice
著者 (5件):
OGINO Hirofumi
(Dep. of Public Health & Preventive Pharmacology, Fac. of Pharmaceutical Sciences, Setsunan Univ.)
,
SAKAZAKI Fumitoshi
(Fac. of Pharmacy, Osaka Ohtani Univ.)
,
OKUNO Tomofumi
(Dep. of Public Health & Preventive Pharmacology, Fac. of Pharmaceutical Sciences, Setsunan Univ.)
,
ARAKAWA Tomohiro
(Dep. of Public Health & Preventive Pharmacology, Fac. of Pharmaceutical Sciences, Setsunan Univ.)
,
UENO Hitoshi
(Dep. of Public Health & Preventive Pharmacology, Fac. of Pharmaceutical Sciences, Setsunan Univ.)
資料名:
Allergology International
(Allergology International)
巻:
64
号:
1
ページ:
66-72 (J-STAGE)
発行年:
2015年
JST資料番号:
L6446A
ISSN:
1323-8930
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)