文献
J-GLOBAL ID:201502292969768216
整理番号:15A0509805
イカ軟骨からのN-(2-カルボキシエチル)キトサンの調製,特性化および生化学活性
Preparation, Characterization, and Biochemical Activities of N-(2-Carboxyethyl)chitosan from Squid Pens
著者 (12件):
HUANG Jun
(Zhejiang Univ. Sci. and Technol., Zhejiang, CHN)
,
XIE Haihua
(Zhejiang Univ. Sci. and Technol., Zhejiang, CHN)
,
HU Sheng
(Zhejiang Univ., Zhejiang, CHN)
,
XIE Tian
(Zhejiang Univ. Sci. and Technol., Zhejiang, CHN)
,
GONG Jinyan
(Zhejiang Univ. Sci. and Technol., Zhejiang, CHN)
,
JIANG Chengjun
(Zhejiang Univ. Sci. and Technol., Zhejiang, CHN)
,
GE Qing
(Zhejiang Univ. Sci. and Technol., Zhejiang, CHN)
,
WU Yuanfeng
(Zhejiang Univ. Sci. and Technol., Zhejiang, CHN)
,
LIU Shiwang
(Zhejiang Univ. Sci. and Technol., Zhejiang, CHN)
,
CUI Yanli
(Zhejiang Univ., Zhejiang, CHN)
,
MAO Jianwei
(Zhejiang Univ. Sci. and Technol., Zhejiang, CHN)
,
MEI Lehe
(Zhejiang Univ., Zhejiang, CHN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
63
号:
9
ページ:
2464-2471
発行年:
2015年03月11日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)