文献
J-GLOBAL ID:201502294408022331
整理番号:15A0622015
ベーカリー製品のショートニング代替物としてのカンデリラワックス添加カノーラ油オレオゲルの評価
Evaluation of canola oil oleogels with candelilla wax as an alternative to shortening in baked goods
著者 (5件):
JANG Areum
(Dep. of Food Sci. & Technol. and Carbohydrate Bioproduct Res. Center, Sejong Univ., 98 Gunja-dong, Gwangjin-gu ...)
,
BAE Woosung
(Dep. of Food Sci. & Technol. and Carbohydrate Bioproduct Res. Center, Sejong Univ., 98 Gunja-dong, Gwangjin-gu ...)
,
HWANG Hong-Sik
(United States Dep. of Agriculture, Agricultural Res. Serv., National Center for Agricultural Utilization Res. ...)
,
LEE Hyeon Gyu
(Dep. of Food and Nutrition, Hanyang Univ., 17 Haengdang-dong, Seongdong-gu, Seoul 133-791, KOR)
,
LEE Suyong
(Dep. of Food Sci. & Technol. and Carbohydrate Bioproduct Res. Center, Sejong Univ., 98 Gunja-dong, Gwangjin-gu ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
187
ページ:
525-529
発行年:
2015年11月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)