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文献
J-GLOBAL ID:201502295278191752   整理番号:15A0293430

押出調理および通常調理したカッサバ補助食粥の官能品質に対する大豆粉添加の影響

Effect of the addition of soy flour on sensory quality of extrusion and conventionally cooked cassava complementary porridges
著者 (4件):
MUOKI Penina N
(Dep. of Food Sci., Univ. of Pretoria, Private bag X20, Hatfield, 0028, South Africa; International Inst. of Tropical ...)
KINNEAR Marise
EMMAMBUX Mohammad Naushad
DE KOCK Henrieette L

資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture  (Journal of the Science of Food and Agriculture)

巻: 95  号:ページ: 730-738  発行年: 2015年03月15日 
JST資料番号: C0351A  ISSN: 0022-5142  CODEN: JSFAAE  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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