文献
J-GLOBAL ID:201502295278191752
整理番号:15A0293430
押出調理および通常調理したカッサバ補助食粥の官能品質に対する大豆粉添加の影響
Effect of the addition of soy flour on sensory quality of extrusion and conventionally cooked cassava complementary porridges
著者 (4件):
MUOKI Penina N
(Dep. of Food Sci., Univ. of Pretoria, Private bag X20, Hatfield, 0028, South Africa; International Inst. of Tropical ...)
,
KINNEAR Marise
,
EMMAMBUX Mohammad Naushad
,
DE KOCK Henrieette L
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
95
号:
4
ページ:
730-738
発行年:
2015年03月15日
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)